Waar Komt Rituals Vandaan? - Apúntateuna (2023)

All

Waar Komt Rituals Vandaan?

 • Waar Komt Rituals Vandaan? - Apúntateuna (1) Josemaria
 • 23.05.2023
 • 0
 • 11

Waar Komt Rituals Vandaan? - Apúntateuna (2)
Geschiedenis – Het bedrijf werd in opgericht door Raymond Cloosterman, een voormalig medewerker van, Met een kleine investeringskring van vrienden begon het bedrijf in een kelder aan de in, Het eerste filiaal van Rituals opende zijn deuren in de, eveneens in de hoofdstad.

Bronnen, noten en/of referenties
 1. , Rituals, Geraadpleegd op 20 juni 2022,
 2. , www.rituals.com, Geraadpleegd op 15 maart 2023,
 3. , Rituals, Geraadpleegd op 20 juni 2022,
 4. , RetailTrends, Geraadpleegd op 20 juni 2022,
 5. , Retail Detail ( 14 november 2019 ). Geraadpleegd op 1 september 2021,

Overgenomen van «»

Welk land is Rituals?

HET VERHAAL VAN RITUALS We zijn een wereldwijd merk dat in het jaar 2000 is opgericht in Amsterdam. Tegenwoordig is Rituals actief in meer dan 807 winkels, 2700 shop-in-shops verspreid over 33 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

(Video) Predicas Cristianas 2023 💗 La Acción Del Espíritu Santo En Las Almas 💗

Wie is de eigenaar van Rituals?

Raymond Cloosterman, founder and CEO of Rituals Cosmetics, is an entrepreneur, brand builder and business economist.

Wat is er met Rituals?

Hoe staat Rituals er nu voor? – Rituals beschikt tegenwoordig wereldwijd over meer dan 650 winkels, verspreid over 27 landen. Oprichter Raymond Cloosterman is duidelijk over zijn ambitie: hij wil van Rituals een wereldmerk maken. Het populaire cosmeticamerk heeft eigen winkels, franchisevestigingen, webshops en shop-in-shop verkooppunten, waaronder in De Bijenkorf.

 1. Daarnaast worden bepaalde producten ook aangeboden in honderden hotels, vliegtuigen en de Rituals City Spa’s.
 2. De collectie luxe producten waarvoor de klant in binnen- en buitenland inmiddels bij Rituals aan zijn trekken komt, bestaat uit lichaams- en gezichtsverzorging, kleding, geurkaarsen, parfum, make-up en zelfs thee.

Niet alle initiatieven slaan aan; zo is een weinig succesvolle productlijn van Rituals-voedingssupplementen geen lang leven beschoren, maar andere, op het eerste opvallende keuzes – we noemen Rituals afwasmiddel – doen het wel goed. Het beautymerk behaalde een omzet van 888 miljoen euro in 2020 en 864 miljoen euro in 2019.

Is Rituals Nederlands bedrijf?

Rituals – Wikipedia Rituals Een vestiging van Rituals in in (2018) Oprichting Eigenaar Rituals Cosmetics Enterprise B.V. Sleutelfiguren Raymond Cloosterman Oprichter, bestuursvoorzitter Hoofdkantoor 683 1017 DW Producten Hygiëneproducten Industrie, cosmeticaindustrie Website

Portaal

Rituals is een Nederlands met meer dan 900 winkels, verspreid over 33 landen. Het assortiment bestaat met name uit hygiëneproducten, zoals, bodyscrubs en, waarbij het uitgangspunt zijn. Ook verkoopt Rituals onder meer thee, kleding en, Bovendien verkoopt het bedrijf om te stimuleren bijvullingen voor producten en is het -gecertificeerd.

Waar woont Raymond Cloosterman?

Persoonlijk leven – Cloosterman is getrouwd met Colette van Eerd. Zij is telg uit de superfamilie Van Eerd en sinds 2011 ceo bij Jumbo. Samen hebben ze 4 kinderen en wonen ze een groot deel van het jaar in het Belgische Knokke. Raymond zelf groeide op in Nijmegen, in een katholiek gezin.

Wat verdien je bij de Rituals?

Het gemiddelde maandsalaris bij RITUALS COSMETICS varieert vanaf ongeveer € 1.283 per maand voor een Verkoper (m/v) tot ongeveer € 2.298 per maand voor een Bedrijfsleider (m/v).

Hoeveel verdien je in de Rituals?

Wat wij bieden –

Een kennismaking met Rituals;Leuke en informele collega´s;Een bruto uurloon van €9,82 per uur bij een leeftijd van 22 jaar en ouder;Tijdelijke bijverdiensten.

Hoe krijg je gratis Rituals?

Dit wil je weten over online bestellen bij Rituals – Als je voor 20:00 bestelt, zorgt Bol.com ervoor dat jij jouw Rituals pakketje de volgende dag al in huis hebt. Bij bestellingen boven de €20,- aan Rituals producten betaal je bij Bol.com helemaal geen verzendkosten.

Als je bestelling je niet bevalt heb je veertien dagen de tijd om deze kosteloos te retourneren. In de nieuwsbrief vind je actuele Rituals kortingscodes, aanbiedingen, acties en nieuwe producten. De klantenservice van Bol.com is dag en nacht geopend om jouw vragen over Rituals producten te beantwoorden.

(Video) Conferencia de Hombres | Panel de Preguntas - Invitado Especial Edgar Lira

Je kunt de bestelstatus van jouw Rituals pakketje op ieder moment volgen via je account op Bol.com. Bij een aankoop van €35,- of meer aan Rituals producten bij Bol.com ontvang je een gratis cadeau. Bij Bol.com kun je onder andere lichaamsverzorging, geschenksets en woonaccessoires van Rituals kopen.

See also: Warum Antwortet Er Nicht?

Wie heeft Rituals opgezet?

Raymond Cloosterman (52) richtte in 2000 het cosmeticahuis Rituals op. Hij is over de helft: ruim vijfhonderd winkels in 26 landen. Rituals verkoopt luxe bad- en verzorgingsproducten, geurkaarsen, thee en vrijetijdskleding met een verhaal.

Heeft Kruidvat Rituals?

KRUIDVAT FOLDER【11-04-2023】volgende, deze week 15 3/5 Steeds verrassend, altijd voordelig. Dat is hoe we de beroemdste drogisterij van Nederland kennen. Kruidvat is al jaren een begrip in ons land. Daarbij horen natuurlijk ook de vele aanbiedingen. Mocht je de Kruidvat folder vorige week gemist hebben, dan kan je via de Kruidvat folder voor deze week te vinden. Het moge duidelijk zijn dat slechts weinig Nederlanders de Kruidvat niet kennen. Dat is niet vreemd, want Kruidvat is juist door de populariteit onder zijn klanten één van de marktleiders in Nederland geworden. Het assortiment van de drogisterij is zo groot dat je er bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt.

 1. De lage prijzen in de Kruidvat folder van deze week zullen je ook zeker aanspreken.
 2. Je kunt deze kopen in locaties als,,,, en,
 3. Zocht je iets wat niet beschikbaar was op onze website? Probeer dan de officiële website van de winkel via,
 4. In de categorie Drogisterij & Cosmetica zijn de beste aanbiedingen te vinden op gebied van gezondheid en hygiëne.

Dus ook als je in de Kruidvat folder volgende week niets kunt vinden, zullen de nieuwe reclamefolders van concurrenten wellicht wél kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkels als,,,,,,, en, Alle kortingen zijn tijdelijk! Het kan heel goed zijn dat de Kruidvat folder vorige week een aantal schoonheidsproducten had die nu niet meer in de aanbieding zijn. Je zal dus snel je slag moeten slaan. Het assortiment van de grootste drogisterij van Nederland is namelijk altijd onderhevig aan veranderingen.

Toch zijn er ook altijd de ‘klassieke’ productcategorieën. Denk aan shampoo, deoderant, make-up, pleisters, pijnstillers, of bijvoorbeeld het goedkope speelgoed. Veel is ook in het huismerk van Kruidvat te vinden, deze zijn vaak een tikje voordeliger. Maar er zijn ook luxe merken te vinden, het is bijvoorbeeld niet ongewoon om een Rituals aanbieding bij Kruidvat tegen te komen.

Je kunt al deze producten én meer vinden in de wekelijkse Kruidvat folder. De laatste folder kan je hier vinden: Kruidvat – Folder week 15.

Is Rituals een goede werkgever?

Rituals is een werkgever waar veel van je gevraagd gaat worden. Er zijn hoge doelen en je krijgt ruimte om zelf iets neer te zetten. Er wordt veel aandacht besteed aan onboarding en het begrijpen van het Rituals DNA.

Is Rituals zonder parabenen?

Rituals shampoo review – De shampoo van Rituals is volledig CG en bevat dus geen sulfaten, siliconen, parabenen of schadelijke alcoholen. Een heel groot pluspunt, want dit is iets waar veel grote merken vaak de plank misslaan. Met dit goede nieuws kon ik met een gerust hart de shampoo uitproberen, die heerlijk ruikt en dus goed is voor je haar.

See also: Wie Oft Solarium?

De shampoo is vrij dun van structuur, waardoor hij perfect is voor wat fijner en voller haar. Met een klein beetje kun je de shampoo al heel goed laten schuimen, waardoor je niet veel product per keer nodig hebt en hij heel zuinig is in gebruik. Na afloop van alleen de shampoo voelt mijn haar al zacht aan en totaal niet verzwaard.

Voor mij enorm fijn, want mijn haar is lang, maar ik wil wel graag mijn krullen behouden. Een langere tijd heb ik geen last gehad van de parfum die in deze shampoo zit, maar na een aantal weken achter elkaar gebruiken kreeg ik toch last van jeuk en irritatie.

Hoe duurzaam is Rituals?

Clean, Conscious & Caring – Bij ‘Clean’ (schoon) draait het om betrouwbare, hoogwaardige producten die zorgvuldig zijn samengesteld uit bestanddelen van natuurlijke oorsprong. De pijler ‘Conscious’ (bewust) richt zich op duurzame keuzes voor verpakkingsmaterialen en het bedrijf.

Het assortiment van Rituals bestaat voor 70% uit producten met tenminste 90% bestanddelen van natuurlijke oorsprong. En daar komen er elke dag meer bij. Alle producten zijn met de Clean & Conscious tool beoordeeld op circulariteit, biologische afbreekbaarheid, CO2-voetafdruk en natuurlijke oorsprong. Alle producten bestaan uit schone formules en zijn dermatologisch getest, om te garanderen dat ze niet alleen effectief, maar ook veilig zijn voor de huid.

CONSCIOUS

Rituals biedt een breed assortiment milieubewuste navullingen. Binnen elke collectie zijn er refills voor de body cream, handzeep, geurstokjes, autoparfum en gezichtsverzorging. Door te kiezen voor de navulling van de body cream wordt bijvoorbeeld tot wel 70% op CO2, 65% op energie en 45% op water bespaard. Daarnaast is Rituals voor de meerderheid van de PET-verpakkingen overgestapt op gerecycled plastic.95% van de producten wordt geproduceerd in Europa. Rituals werkt uitsluitend met verantwoorde leveranciers en controleert en stimuleert zijn leveranciers actief om hun maatschappelijke en milieuprestaties continu te verbeteren. Alle eigen winkels en kantoren maken volledig gebruik van groene energie. Daarnaast gebruikt Rituals energiebesparende LED-lampen en waterbesparende apparatuur in de winkels.

CARING

Rituals steunt met trots maatschappelijke initiatieven, waaronder sinds 2011 Tiny Miracles die zich inzet voor vrouwen in Mumbai, Stichting Super Chill die zich hard maakt voor het fysieke en mentale welzijn van kinderen, en War Child. Rituals heeft een Raad voor Diversiteit en Inclusiviteit die zich actief bezighoudt met de bedrijfscultuur en programma’s inzet om uiterlijk 2023 gendergelijkheid (momenteel 60/40%) in de internationale top van de organisatie te realiseren. Alle medewerkers op het hoofdkantoor dragen tenminste één Karma Day per jaar bij, wat meer dan 7.500 uur aan vrijwilligerswerk vertegenwoordigt.

«Deze certificering is een formele erkenning van onze toewijding en inspanningen op het gebied van duurzaam welzijn. Het is een oneindige reis en de pijlers Clean, Conscious & Caring vormen hiervoor een stevige fundering», zegt Niki Schilling, Director of Innovation & Sustainability bij Rituals Cosmetics. De belangrijkste doelstellingen van Rituals zijn**:

In 2022 willen we de doelen voor onze broeikasgasuitstoot voor onze Scope 1, 2 en 3 verfijnen om binnen de afspraken tot vermindering van het Klimaatakkoord van Parijs te komen en Net-Zero te realiseren. Hiertoe willen we zo snel mogelijk grootschalige verlaging van de CO2-emissie invoeren en de overgebleven uitstoot neutraliseren. In 2023 bevatten al onze formules tenminste 90% bestanddelen van natuurlijke oorsprong. In 2025 is al ons verpakkingsmateriaal hervulbaar, recyclebaar en/of gemaakt van hergebruikt materiaal. In 2025 is de gemiddelde productbeoordelingsscore op de Clean & Conscious tool, ons instrument voor productbeoordeling, gestegen van 63+ naar 80+. In 2025 zijn al onze producten hervulbaar, recyclebaar en/of gemaakt van hergebruikt materiaal.

See also: Warum Wurde Aus Persien Iran?

«We zijn blij dat Rituals zich op dit belangrijke moment aansluit bij de B Corp-gemeenschap. Er zijn meer bedrijven nodig die zich inzetten om de wereld beter te maken. De toewijding van Rituals op het gebied van continue verbetering en de wens om langdurige waarde voor hun gemeenschappen, werknemers, leveranciers, klanten en milieu te bieden is terug te zien in hun totaalscore in de B Impact Assessment.

Is Rituals zonder parfum?

Productbeschrijving – Voor een ultrazachte, intense en kalmerende hydratatie van de huid. Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid. Deze parfumvrije dagcrème helpt de huid optimaal te hydrateren, kalmeren en beschermen gedurende de dag. Bevat kalmerende extracten van White Water Lily, die de huid helpen te kalmeren, verzachten en rode plekjes zichtbaar te verminderen.

Dermatologisch getest op de gevoelige huid. Huidgevoel zonder olie, parfumvrij. The Ritual of Namasté Sensitive productlijn bestaat uit formules die speciaal ontwikkeld zijn om de huid te kalmeren en verzachten. De formules zijn verrijkt met Holy Lotus en White Water Lily. Holy Lotus, het symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid staat bekent om zijn verzachtende en verzorgende eigenschappen.

White Water Lily leeft in kalme en stille wateren en staat symbool voor zijn kalmheid en sereniteit. Indian Balloon plant, staat bekent om zijn anti-irriterende eigenschappen en helpt de gevoelige huid te kalmeren.

Waar woont Raymond Cloosterman?

Persoonlijk leven – Cloosterman is getrouwd met Colette van Eerd. Zij is telg uit de superfamilie Van Eerd en sinds 2011 ceo bij Jumbo. Samen hebben ze 4 kinderen en wonen ze een groot deel van het jaar in het Belgische Knokke. Raymond zelf groeide op in Nijmegen, in een katholiek gezin.

Wie heeft Rituals opgezet?

Raymond Cloosterman (52) richtte in 2000 het cosmeticahuis Rituals op. Hij is over de helft: ruim vijfhonderd winkels in 26 landen. Rituals verkoopt luxe bad- en verzorgingsproducten, geurkaarsen, thee en vrijetijdskleding met een verhaal.

Hoeveel is Rituals waard?

Waardering Rituals – De miljoenentransactie maakt uiteraard nieuwsgierig naar de totale waardering van Rituals, iets waar Cloosterman ook geen vragen over wil beantwoorden. De €462 miljoen werd vorig jaar betaald voor alle uitstaande preferente aandelen (ruim zeventig duizend stuks) waardoor het aandelenkapitaal nu nog enkel uit 610.874 gewonde aandelen bestaat.

 1. Naar schatting is de meerderheid daarvan in bezit van oprichter Cloosterman.
 2. Snelle rekenaars zullen concluderen dat er dus bijna een half miljard betaald is voor iets meer dan 10% van het bedrijf, maar tegelijkertijd kan die som mank gaan omdat het geen gewone aandelen betreft waardoor die mogelijkerwijs een andere waarde vertegenwoordigen.

Een geurige transactie is het uiteraard wel. : Rituals koopt minderheidsaandeelhouders uit voor €462 miljoen

Hoeveel Rituals in Nederland?

Rituals Cosmetics Enterprise B.V. is een Nederlands cosmeticabedrijf met circa 800 winkels, verspreid over 27 landen, waarvan er 111 in Nederland.

Waar Is Lijnzaad Goed Voor?
Waar Vind Ik Mijn Bloedgroep?

FAQs

Waar Komt Rituals Vandaan? - Apúntateuna? ›

Welk land is Rituals? HET VERHAAL VAN RITUALS We zijn een wereldwijd merk dat in het jaar 2000 is opgericht in Amsterdam. Tegenwoordig is Rituals actief in meer dan 807 winkels, 2700 shop-in-shops verspreid over 33 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

Waar komen de producten van Rituals vandaan? ›

Rituals is een Nederlands cosmeticabedrijf met meer dan 900 winkels, verspreid over 33 landen. Het assortiment bestaat met name uit hygiëneproducten, zoals zeep, bodyscrubs en crèmes, waarbij oriëntaalse geuren het uitgangspunt zijn.

Wie is de eigenaar van Rituals? ›

Als er een ondernemer is, die weet wat bedrijfsgroei is, dan is het Rituals-baas Raymond Cloosterman.

Waar komt Raymond Cloosterman vandaan? ›

Raymond Cloosterman werd geboren op 17 augustus 1964 in Nijmegen, en groeit op in het Gelderse Weurt.

Waarom is Rituals zo populair? ›

Volgens Cloosterman komt dat omdat het bedrijf zich maar blijft vernieuwen. Maar de belangrijkste factor voor het succes is dat het bedrijf dicht bij z'n basis blijft. In een interview dat op de site van Rituals te vinden is vertelt Cloosterman: “Mensen houden ervan om nieuwe culturen te leren kennen.

Waarom is Rituals zo duur? ›

Rituals begrijpt heel goed dat het niet gaat om de producten zelf. In plaats daarvan verkopen ze pure luxe en verwenmomenten, zowel voor jezelf als om anderen mee te verrassen. Dat is geld waard, waardoor je bereid bent om 2x zoveel te betalen ten opzichte van vergelijkbare producten bij andere merken.

Welk land is Rituals? ›

We zijn een wereldwijd merk dat in het jaar 2000 is opgericht in Amsterdam. Tegenwoordig is Rituals actief in meer dan 807 winkels, 2700 shop-in-shops verspreid over 33 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika.

Heeft Rituals geen kleding meer? ›

Ook verkoopt Rituals onder meer thee, kleding en, Bovendien verkoopt het bedrijf om te stimuleren bijvullingen voor producten en is het -gecertificeerd.

Hoe goed zijn de producten van Rituals? ›

Rituals dagcrème review

Het zijn mooie potjes om te zien, maar voor de ingrediënten in de crème minder fijn. Veel effectieve ingrediënten kunnen namelijk niet tegen zuurstof en licht. Ze worden instabiel en gaan oxideren. Vervolgens trekken de geoxideerde stoffen huid verouderende stoffen aan.

Waar woont eigenaar Rituals? ›

ALEM - Zeventien jaar woont Jumbo-topvrouw Colette Cloosterman-Van Eerd met man Raymond, oprichter van Rituals (onder meer gezichtsverzorging en parfum), en vier kinderen in de Bommelerwaard.

Wat is er bijzonder aan Rituals? ›

Het assortiment bestaat met name uit hygiëneproducten, zoals, bodyscrubs en, waarbij het uitgangspunt zijn. Ook verkoopt Rituals onder meer thee, kleding en, Bovendien verkoopt het bedrijf om te stimuleren bijvullingen voor producten en is het -gecertificeerd.

Waar woont Colette Cloosterman van Eerd? ›

Persoonlijk leven. Cloosterman is getrouwd met Colette van Eerd. Zij is telg uit de superfamilie Van Eerd en sinds 2011 ceo bij Jumbo. Samen hebben ze 4 kinderen en wonen ze een groot deel van het jaar in het Belgische Knokke.

Is Rituals ecologisch? ›

Tot slot doet Rituals haar best om de ecologische footprint zo klein mogelijk te houden: ze verkopen re-fils, werken aan 100% recyclebare verpakkingen en gebruiken duurzaam en gecertificeerd hout in hun verpakkingen. Dat klinkt allemaal fantastisch. En dat is het ook.

Hoe lang gaat Rituals mee? ›

Rituals Perfume Genie in het kort

Parfum-cartridge van 35 euro gaat 270 uur mee. Bediening via iPhone-app. Keuze uit 5 geuren.

Wat is de doelgroep van Rituals? ›

We verkochten luxe producten voor een betaalbare prijs. We hadden geen doelgroep op basis van leeftijd, of geslacht, maar op basis van mindset: mensen die wilden genieten. En we zetten in op het creëren van kleine geluksmomentjes, even stilstaan in de hectiek van alledag.

Hoeveel is Rituals waard? ›

Waardering Rituals

De €462 miljoen werd vorig jaar betaald voor alle uitstaande preferente aandelen (ruim zeventig duizend stuks) waardoor het aandelenkapitaal nu nog enkel uit 610.874 gewonde aandelen bestaat. Naar schatting is de meerderheid daarvan in bezit van oprichter Cloosterman.

Waarom mag je geurstokjes niet omdraaien? ›

Om er voor te zorgen dat de stokjes niet uitdrogen en de geur goed blijft verspreiden, is het belangrijk om ze om de paar dagen om te draaien.

Heeft Rituals parabenen? ›

Het bedrijf gebruikt geen parabenen (conserveringsmiddel), siliconen (glansmiddel), sodium lauryl sulfaat (schoonmaakstof en schuimmiddel, ook wel SLS) en ftalaten, zo blijkt uit de ingrediëntenlijst van de producten op de website en uit de database Dermabase.

Hoe Natuurlijk zijn Rituals producten? ›

Het assortiment van Rituals bestaat voor 70% uit producten met tenminste 90% bestanddelen van natuurlijke oorsprong. En daar komen er elke dag meer bij. Alle producten zijn met de Clean & Conscious tool beoordeeld op circulariteit, biologische afbreekbaarheid, CO2-voetafdruk en natuurlijke oorsprong.

Hoeveel personeel heeft Rituals? ›

Rituals heeft zo'n duizend winkels met onder andere doucheproducten, crèmes, geurstokken en -kaarsen. Er werken zo'n 4600 mensen. Vorig jaar boekte het bedrijf een omzet van 1,1 miljard euro. Dat was bijna 25 procent meer dan in 2020, toen het cosmeticamerk op 888 miljoen uitkwam.

Hoeveel Rituals winkels zijn er in Nederland? ›

Rituals Cosmetics Enterprise B.V. is een Nederlands cosmeticabedrijf met circa 800 winkels, verspreid over 27 landen, waarvan er 111 in Nederland.

Hoeveel mensen werken bij Rituals? ›

Hoeveel medewerkers heeft RITUALS COSMETICS? RITUALS COSMETICS heeft 5.001 tot 10.000 medewerkers. Waar is het hoofdkantoor van RITUALS COSMETICS gevestigd? Het hoofdkantoor van RITUALS COSMETICS is gevestigd in Keizersgracht 683 1017 DW Amsterdam.

Wat is de beste geur van Rituals? ›

Wat mij betreft zijn de Precious Amber geurstokjes 1 van de lekkerste geurstokjes die je in huis kunt hebben.

Is bij het Kruidvat ook Rituals? ›

Maar er zijn ook luxe merken te vinden, het is bijvoorbeeld niet ongewoon om een Rituals aanbieding bij Kruidvat tegen te komen. Je kunt al deze producten én meer vinden in de wekelijkse Kruidvat folder.

Is Rituals geschikt voor gevoelige huid? ›

Dermatologisch getest op de gevoelige huid. Huidgevoel zonder olie, parfumvrij. The Ritual of Namasté Sensitive productlijn bestaat uit formules die speciaal ontwikkeld zijn om de huid te kalmeren en verzachten. De formules zijn verrijkt met Holy Lotus en White Water Lily.

Hoe krijg ik gratis Rituals producten? ›

Als member van Rituals profiteer je van super veel voordeel. Zo ontvang je als member bij een bestelling vanaf €30 gratis bezorging. Ook krijg je gratis cadeaus als je een bestelling plaatst vanaf €40, €60 of €100.

Kan je Rituals Body Cream op je gezicht smeren? ›

Bodycrème is dus een verzorgingsproduct die je voor je hele lichaam kan gebruiken, maar niet voor het gezicht. Daar gebruik je weer een dagcrème voor. Rituals heeft ook gezichtsproducten, daar kan je ook nog naar kijken.

Hoe is Rituals begonnen? ›

Toen oprichter Raymond Cloosterman in 2000 met Rituals begon was zijn missie simpel: met een beetje extra aandacht voor de kleine genoegens van het leven, transformeer je je dagelijkse routines in mooie rituelen. Inmiddels is de formule uitgegroeid tot een onderneming met wereldwijd 150 vestigingen in twaalf landen.

Wie is Raymond Cloosterman? ›

Raymond Cloosterman is een Nederlandse ondernemer en de oprichter van het cosmeticamerk Rituals.

Heeft de Jumbo Rituals? ›

Rituals komt naar Albert Heijn en Jumbo. Tijdens de coronacrisis hebben de 2 grote supermarktketens en het cosmeticamerk besloten om samen te werken. De komende weken liggen de spullen in de schappen.

Waar worden Rituals producten verkocht? ›

Voorbeelden van winkelketens waar Rituals een deel van de winkelpanden uitbaat zijn V&D, De Bijenkorf en MOOI. Tenslotte heeft Rituals ook enkele zogenoemde City Spa's. In deze filialen kan je massages krijgen en zodoende de Rituals producten leren kennen.

Waar woont de familie Van Eerd? ›

De woning van Van Eerd in zijn woonplaats Heeswijk-Dinther oogt zondagavond hermetisch afgesloten.

Met wie is Colette Van Eerd getrouwd? ›

Colette Cloosterman - Van Eerd is getrouwd met Raymond Cloosterman, de oprichter van Rituals.

Waar woont Frits van Eerd Jumbo? ›

De afgelopen dagen is Jumbo-topman Frits van Eerd volop in het nieuws vanwege de FIOD-inval bij zijn woning in Heeswijk-Dinther.

Welk merk lijkt op Rituals? ›

De geur van Kruidvat Happy Harmony is helemaal hetzelfde als die van Rituals The Ritual of Mehr, voordien bekend als The Ritual of Happy Buddha (oranje lijn). Beide lijnen ruiken heerlijk naar sinaasappel en cederhout. Het is een warme, opwekkende geur waar je helemaal vrolijk van wordt! Het enige verschil is de prijs.

Is Rituals parfum vrij? ›

The Ritual of Namaste is de natuurlijke vezorgingslijn van Rituals voor het gezicht en lichaam. Producten die helemaal vrij zijn van parfum en andere synthetische stoffen.

Wat kopen bij Rituals? ›

 • Shop: Kleding.
 • Wasmiddelen Wasmiddelen.
 • Pyjama's Pyjama's.
 • Badjassen Badjassen.
 • Kimonos Kimonos.
 • Accessoires Accessoires.
 • Boxershorts Boxershorts.

Is Rituals goed voor je haar? ›

De geur is wat mij betreft het grootste pluspunt van deze Rituals shampoo en conditioner. De shampoo reinigt mijn haar goed, na 2x wassen, en de conditioner ontklit goed. Maar ik heb eigenlijk sowieso nooit veel klitten. Rituals is geen kappersmerk en dat merk je aan deze haarproducten.

Waarom ruik je de geurstokjes niet? ›

Na verloop van tijd raken de stokjes echter verzadigd en wordt er steeds minder nieuwe vloeistof opgenomen. De stokjes kunnen dan minder goed de vloeistof opzuigen tot aan de top, ze raken uitgedroogd en hebben dus geen geurvloeistof meer die kan verdampen. Gevolg? Je ruikt de geurstokjes niet meer.

Kan je Rituals retouren? ›

Als je spijt hebt van je aankoop, mag je deze binnen 90 dagen zonder opgaaf van reden GRATIS terugsturen.

Hoe lang is een bon van Rituals geldig? ›

De Rituals Cadeaubon is in alle Rituals winkels en in de webshop te besteden en is onbeperkt geldig.

Is Rituals Nederlands? ›

Rituals is een Nederlands met meer dan 900 winkels, verspreid over 33 landen. Het assortiment bestaat met name uit hygiëneproducten, zoals, bodyscrubs en, waarbij het uitgangspunt zijn.

Is Rituals dierproefvrij? ›

Rituals. Producten van Rituals zijn dierproefvrij. Dus kan je zonder last van je geweten genieten van een deugddoende verwenavond.

Is Rituals Plasticvrij? ›

Rituals is een van de eerste bedrijven die de problematiek van de microplastics in verzorgingsproducten onderschrijft. Om die reden is het bedrijf al enkele jaren geleden een nieuwe route ingeslagen waarbij het koos voor natuurlijke scrubdeeltjes, zoals zeezout, suiker en silica (een soort zand).

Wat is de doelgroep van de Rituals? ›

We verkochten luxe producten voor een betaalbare prijs. We hadden geen doelgroep op basis van leeftijd, of geslacht, maar op basis van mindset: mensen die wilden genieten. En we zetten in op het creëren van kleine geluksmomentjes, even stilstaan in de hectiek van alledag.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 23/04/2023

Views: 5646

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.